Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Vállalkozásunk 1992-ben alakult, akkor még magánvállalkozóként. Első üzletünk a XVII. ker Pesti úton klasszikus barkácsboltként indult zár, csavar, vasalat, kéziszerszám, fa-alulétra, ipari kerék, kötél, tömlő, lánc, kerti program, stb. majd később szakosodtunk elsőként a bútoripar,bútorszerelvények irányába.

1995-ben  átvettünk egy már működő alapvetően bútoripari vasalatokat forgalmazó boltot a III.Bécsi út 343-ban. Ebböl az üzletből fejlődtünk fel 2011-ben (igaz bérlőként) itt már mint 1000 Aprócikk Kft. a csillaghegyi Tolnai Iparcikk Centrum  barkácsboltjává.

A harmadik üzlet (1998) nyitásával a profi kéziszerszámok,  elektromos kéziszerszámok és tartozékaik, csiszolás technika, faipari szerszámok, irányában fejlesztettünk, majd a szerviz, és a kölcsönző finomította a szolgáltatásainkat. Ezt az üzletet valójában a hely hiány ihlette a Pesti úton. Kettőben már jobban elfértünk.

Mi, nem úgy mint az Tesco, Auchan, Obi, Bauhaus, Praktiker, Baumax, 3 év garanciát biztosítunk, a gépekre a gép eladási regisztrációja után, illetve szervíz és alkatrész utánpótlást.