Vásárlási feltételek

Regisztráció és Belépés

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. A bal oldali főkategóriák segítségével akár egy adott termékcsoportot is könnyen elérhet. Ha vásárolni szeretne, kérjük, regisztrálja magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, elég belépnie a regisztrációkor megadott felhasználónevével és jelszavával. Belépés után az Ön személyes menűje a jobb felső sorban található. Adatait  a “Fiókom szerkesztése” linkre kattintva módosíthatja.
Ha elfelejtette jelszavát, e-mail címe  megadásával elküldjük e-mail címére.

Termékek kiválasztása

Termékeink között két módon találhatja meg, amire szüksége van.
Egyrészt termékcsoportokat állítottunk fel, amiket megtalál a felső menüsorban. Ezeken a csoportokon keresztül juthat egyre szűkebb kategóriákhoz . Az egyes csoportok nevére kattintva láthatja a csoportba (és alcsoportjaiba) tartozó termékeket, valamint a termékekkel kapcsolatos legfontosabb információkat. Egy kis méretű fénykép is segíti Önt a tájékozódásban, választásban. Itt egy adott termék nevére vagy fényképére kattintva eljuthat a termék lapjára, ahol bővebb információt talál a kiválasztott termékről.
Másrészt a jobb felső menüsorban talál egy keresőt ,amivel terméknévre, gyártóra, vagy akár a leírásban szereplő szóra is rákereshet.

Vásárlás

Webáruházunk árai tartalmazzák a 27% Áfát!

A megvásárolni kívánt termékeket a listákról vagy a termékek főlapjáról virtuális kosarába gyűjtheti. Ha kosárban már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti a jobb oldali menüsorban vagy ugyanott a “Kosár tartalma” menüpont alatt. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, ugyanott a „Megrendelés” gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban. A megrendelés elküldése előtt még egyszer megtekintheti kosarának tartalmát. Kérjük, itt ellenőrizze az adatait, a számlázási, szállítási adatokat és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.
A „Rendelés elküldése” gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. Ha további információra van szüksége, esetleg speciális kérése vagy esetleges problémája adódik, kérjük, keressen minket  a webshop@1000aprocikk.hu e-mail címen.

A megrendelés elküldése után rendszerünk küld Önnek egy automatikus üzenetet megrendelése részleteivel. Az üzenetet az 1000aprocikk.hu rendszere automatikusan küldi, és az Ön megrendelési adatainak ellenőrzésére, adategyeztetésére szolgál. Ez az üzenet nem tekinthető a megrendelés hivatalos visszaigazolásának. Ezután hamarosan munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a megrendelése visszaigazolása, valamint a fizetés, az átvétel vagy kiszállítás részleteinek egyeztetése céljából.

Megrendelése elküldésével és a visszaigazolás fogadásával Ön az 1000 Aprócikk Kft. vásárlója lesz. Ezzel kapcsolatban kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Távszerződés

A Szerződés tárgya a 1000 Aprócikk Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon és a fényképeken - melyek esetenként illusztrációk - tudhatja meg.

Adataink:
Cég neve: 1000 Aprócikk Kft.
Cím: 1173 Budapest, 525. tér 28.
Szerszám- és barkácsbolt címe: 1173 Budapest Pesti út 41/c.
Adóigazgatási szám: 23009598-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-948779
Telefonszám: 06203101000
E-mail cím: webshop@1000aprocikk.hu

A megrendelés kitöltésével és annak a 1000 Aprócikk Kft. számára történő elküldésével, valamint a visszaigazolás fogadásával a 2014.06.14-től érvényes 45/2014.(II.26.) számú a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló Kormányrendelet alapján (a rendelet elérhető az alábbi webcímen: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043 ) távollévők közötti szerződés jön létre az 1000 Aprócikk Kft. mint Szolgáltató/Szállító (vállalkozás), valamint a Felhasználó/Megrendelő (fogyasztó), mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles a Vevő által a Megrendelési felületen kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre vagy a későbbi egyeztetés alapján kiválasztott postára, illetve MOL PostaPontra eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a további egyeztetés érdekében.
Vevő köteles az általa megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Előreutalás vagy készpénz az OTP Bankba való befizetése esetében a termékek kiszállítása a vételár átutalása, befizetése után történik.
A Vevőnek jogában áll a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást telefonon is jelezheti.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a fogyasztő és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 2014.06.14-től érvényes 45/2014.(II.26.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejött szerződések nyelve a magyar. Az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződéseknek, és azokat az 1000 Aprócikk Kft. nem iktatja.