Nettfront Ajtófrontok


Cégünk a Nett Front Kft. hivatalos viszonteladója , így listaáron értékesíti a cég termékeit.

Termékek


Vákuumfóliás termékek: 18mm-es fehér MDF alapra CNC felsőmaróval mintát marnak a felületre, a vákuumfóliát présgép segítségével és ragasztó adagolásával ráhelyezik a kimart mdf lapra.

Vákuumfóliás konyhafrontok rendelhetőek Nett Front szabvány, illetve egyedi méretben is, az előbbi jelentős árkedvezményeket ajánl. Továbbá 5 árkategória szerint választhatóak. Mindegyik kategóriában más és más színekkel és marásmintával választhatóak ajtófrontok.


1.árkategória: 5 alapmarásmintát és 27 fa valamint uniform színeket tartalmaz.
2.kategória tartalmazza a legváltozatosabb marásmintákat összesen 35 modellt, ehhez 56 fautánzat és uni szín is tartozik.
3.mélymarású konyhafrontok, 12 fajta marás, 56 szín
4.árkategória a magafényű fóliásajtókat képviseli, 2 féle marásmintát tartalmaz és 15 fajta színből lehet választani
5.kategória képviseli az antikolt színű és mélymarású ajtófrontokat, 5 fajta marásmintát és 13 színt kínál.
6.kategória az íves mellvédes ajtókat tartalmazza mely nagyrészt az összes többi kategóriából választható marásmintából és színből választható.
Minden (nem magasfényű) fóliás ajtó rendelhető üveges és osztott üveges betéttel, továbbá a hozzájuk megfelelő párkánylécet, fénylécet és pillérlécet is kínálunk. <képek>

Ajtófrontokon kívül kaphatók, még asztallapok is különböző formában 57 uni, fautánzatú és matt, 15 magasfényű (kivéve Barokk asztallap), valamint 13 antikolt színben. Asztallapok rendelhetőek egyedi méretben is.

A Nett Front fóliás konyhafront megoldásain kívül forgalmazunk még alumínium keretes ajtófrontokat, széria és egyedi méretben is. Minden aluminium keretes front tartalmazza a szükséges sarokösszefogatókat és üvegprofilokat, azonban fogantyút és üveget nem.
4 féle profillal rendelhetőek ebből 2 keskeny és 2 széles profilú. Minden alumínium keretes front összerakva érkezik, pántfurattal a bejelölt helyen.


Kérjük a rendeléshez fáradjon be személyesen bármelyik üzletünkbe,ahol kollégáink segítenek a rendelés összeállításában.


Az aktuális katalógust itt tekintheti meg: nettfront

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.