Barkács ragasztók


Listázás:
Sorrend:
 Soudal 47A Tükörragasztó 300 ml
1.040 Ft
..
Gorilla Epoxy ragasztó
1.850 Ft
A Gorilla Epoxy eljutott a következő szintre a Gorilla Tough szintjére. A kétkomponensű epoxy az Impact-Tough Formulának köszönhetően erősebb és ütésállóbb, hogy megfeleljen a legkeményebb feladat..
Gorilla glue általános extra erős univerzális ragasztó 250ml
3.280 Ft
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 250ml: A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőz..
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 60ml
1.480 Ft
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 60ml: A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőze..
Gorilla glue extra erős univerzális ragasztó 115ml
1.995 Ft
A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőzetet, fémet, kerámiát, szivacsot, üveget, és még so..
Gorilla GRAB építési ragasztó szilikon
2.880 Ft
A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Főbb jellemzők:• Nagyon erős• Nagy teherbírás• Réskitöltés (víz- és légzárás)• Hé..
Hranifix kontaktragasztó
4.540 Ft
500mlNe várjon órákig, használja a Hranifix kontaktragasztót!Nem igényel préselést, azonnal ragad! Ragasztás után nyomja össze erőteljesen a két ragasztóval ellátott anyagot, elég várni 5-10 perce..
Pálmatex 50 ml tubusos Pattex ragasztó
760 Ft
Termékleírás: A Pattex Palmetex univerzális erősragaszto a kontaktragasztok leggyakrabban használt ragasztoja., rendkívül széles felhasználhatóság jellemzi. Gyorsan és nagyon erősen r..
Pattex cipő ragasztó 50ml GL H1436032
570 Ft
CIPŐ RAGASZTÓ -Bármilyen cipő javításához a Pattex cipőragasztó a legjobb választás.  Alkalmas bőrcipők, sportcipők és bőrtáskák javításához is. Száradás után  átlátszó és rugalmas. ..
Pattex Express Fix (PL 600) 375g
1.670 Ft
Oldószer tartalmú építési-szerelési ragasztoOldószeres ragaszto, mely azonnal rögzít (Instant Tack), nem kell várni az oldószer elpárolgására. Kül- és beltérben egyaránt használható, tömör felül..
PATTEX Fix Extreme Power 385 gr
1.600 Ft
PATTEX Fix Extreme Power 385 gr leírás: Erős kezdeti tapadással bíródiszperziós ragaszto. Kül- és beltérbenhelyettesítheti a mechanikusrögzítést. Alkalmas ..
PATTEX FIX EXTREME TOTAL KÜL- ÉS BELTÉRBEN 440G
2.340 Ft
Pattex FIX Extreme Total Kül- és beltérben 440gNedvességálló professzionális polimer bázisú építési-szerelési ragasztó. Már a ragasztás kezdetés azonnal megtapad. Rögtön rögzíti a súlyos tárgyakat 350..
PATTEX FIX STUKKÓ 400G
820 Ft
TERMÉKLEÍRÁS:A Pattex FIX Stukkó tökéletes gipszstukkó elemek és fail díszek beltéri ragasztására. Az egyik felületnek feltétlen nedvszívónak kell lennie. Nem reped, nem szárad ridegre és megkötés utá..
Pattex Lemosó és hígitó
1.540 Ft
Kiváló minőségű hígítószer a besűrűsödött oldószeres ragasztókhoz (Pattex Palmatex, Pattex Palmafix stb.). Alkalmas a fémfelületek zsírtalanítására, valamint a felesleges, még meg nem kötött oldós..
PATTEX ONE FOR ALL CRYSTAL
2.630 Ft
Flextec® technológiájú, sokoldalúan alkalmazható, flexibilis víztiszta építési-szerelési ragasztó.Kristálytiszta eredmény minden tömítés, és ragasztás után, sokféle körülmény között.TULAJDONSÁGOK:kett..
PATTEX ONE FOR ALL RAGASZTÓ 440G
1.700 Ft
Pattex one for all építési és szerelési ragasztó - Flextec technológiájú, sokoldalúan alkalmazható, flexibilis szerelési- építési 1-komponensű ragasztó paszta - Ragasztó és tömítőanyag egyben - ..
PATTEX PÁLMAFIX BURKOLATRAGASZTÓ 0,8 L
3.140 Ft
Nagyszilárdságú építőipari kontaktragaszto elsősorban burkolati profilok, padlószőnyeg és 1,5 mm-nél vastagabb PVC-burkolat gyors és erős ragasztására.Ajánlott felhasználás:Alkalmazási terület: -..
Pattex Palmafix építési ragasztó 300ml
1.020 Ft
Oldószeres, kontakt módon ragaszto, rendkívül nagy kezdeti tapadással bíró erősragaszto, amely tömör felületek egymáshoz ragasztására is alkalmas. Fagyban is alkalmazható (-7C felett), a polisztir..
Pattex Palmatex 300ml
1.920 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagy szilárdságú, oldószeres kontaktragasztó. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívül széles felha..
Pattex Palmatex kontaktragasztó 800ml
3.990 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragaszto. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívűl széles felhas..
Pattex Palmatex univerzális erősragasztó 120ml
1.030 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragaszto. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívűl széles felhas..
PATTEX REPAIR SPECIAL PORCELÁN 30G
1.500 Ft
ALKALMAZÁSI TERÜLET Ideális pl. porcelán, kerámia, kô, elefántcsont, égetett agyag, terrakotta javítására és ragasztására. Nem alkalmas PE, PP, teflon és habosított polisztirol felületekhez. ALKAL..
PATTEX REPAIR UNIVERSAL 11ML
910 Ft
Extra gyorsan – 3 perc alatt – kötő, kétkomponensű epoxi ragaszto a háztartásban előforduló legkülönbözőbb – ragasztással korrigálható – javítási munkák elvégzéséhez. Könnyen adagolható, rezgésáll..
Pattex Repair Universal Epoxi ragasztó, 1519056
510 Ft
2x3mlKönnyen adagolható, rezgésálló, száradás után áttetsző, géppel megmunkálható. Ellenáll a nedvességnek, olajnak és a legtöbb oldószernek. Kül- és beltéren egyaránt használható, száradás után..
Pattex Super Fix  (PL50) 400gr
1.200 Ft
Diszperziós erősragasztó, a klaszszikus FOLYÉKONY SZÖG®! Helyettesítheti a mechanikus rögzítést. Alkalmas polisztirol, fa, fém, kerámia tárgyak stb. ragasztására. A ragasztandó felületek egyikének..
Pattex TOTAL ragasztó 50g
960 Ft
Termékleírás: Hatékony minden körülmények között. Akár a házban, akár a ház körül, a Pattex TOTAL biztosítja a szükséges erőt a mind a kültéri, mind a beltéri munkáihoz. Nedves felüle..
Ponal Standard /normál/ 750 g
1.430 Ft
Csapozásokhoz, szélesítő és hosszabító toldásokhoz, táblásításhoz, kemény és puhafa esetében egyaránt. A ragaszto száradás után átlátszó. Vízállóság: D2 Kiadósság: 150g / m2..
Soudal T-REX ált. szerelőragasztó transzparens 310gr
1.090 Ft
T-REX TRANSZPARENS egy használatra kész, egykomponensű, szálerősített, transzparens, nagy erejű szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre a..
Soudal T-REX Szerelő ragasztó erős azonnali tapadóerő
1.340 Ft
T-REX nagy azonnali tapadás egy használatra kész, egykomponensű, szálerősitett, nagy erejű szerelőragaszto, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztoerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalm..
Soudal Univerzális szerelőragasztó 49A
1.060 Ft
Univerzális, gyorskötésű, szintetikus oldószeres ragasztó: nem marja a Polysztirolt és egyéb érzékeny anyagot, helyettesítis a szeget és csavart. Jellemzők: Nem reaktív oldószereket t..
SprayBond X30 kontaktragasztó spray
1.640 Ft
Jellemzők:Magas hőállóság (110 fok)Gyors száradásUniverzális felhasználhatóságMagas szárazanyag tartalomRugalmas kötésVízálló és öregedésállóBel-és kültéri felhasználásraDuplongoláshozÉlragasztáshozKá..
Szilikon eltávolító
2.100 Ft
Fellágyítja és eltávolíthatóvá teszi a megkötött  szilikon és MS/SMX polimer, acril és butil maradványokat üvegen, kerámián, laminátumokon, aluminiumon és festett fémeken. Jellemzők: ..
Textilragasztó, 20 g, HENKEL "Repair Speciel Textil"
850 Ft
Leírás:speciális ragasztó textilek javításához, ragasztásához oldószermentes mosás-, tisztítás- és vasalásálló..
Tömlőfolt Nr.0.
100 Ft
Kerékpár-, motorkerékpár-, autó-, és más járműtömlő javitásához.A dupla fogazású TIP TOP tömlőfoltok kiemelkedően jó tapadást és 100%-os vulkanizációt biztosítanak. Többrétegű, lépcsőzetes felépítésű,..
TT01 kerékpár-gumijavító készlet doboz
780 Ft
TT0..
Tételek 1 től 39 / 39 (1 összes)