Barkács ragasztók


Listázás:
Sorrend:
Gorilla Epoxy ragasztó
1.850 Ft
A Gorilla Epoxy eljutott a következő szintre a Gorilla Tough szintjére. A kétkomponensű epoxy az Impact-Tough Formulának köszönhetően erősebb és ütésállóbb, hogy megfeleljen a legkeményebb feladat..
Gorilla glue általános extra erős univerzális ragasztó 250ml
3.280 Ft
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 250ml: A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőz..
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 60ml
1.480 Ft
Gorilla Glue általános extra erős univerzális ragasztó 60ml: A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőze..
Gorilla glue extra erős univerzális ragasztó 115ml
1.995 Ft
A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Általános ragasztójuk könnyedén ragaszt fát, kőzetet, fémet, kerámiát, szivacsot, üveget, és még so..
Gorilla GRAB építési ragasztó szilikon
2.880 Ft
A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Főbb jellemzők:• Nagyon erős• Nagy teherbírás• Réskitöltés (víz- és légzárás)• Hé..
Henkel Gyurmaragasztó, két komponensű, HENKEL "Loctite U
900 Ft
Gyurmaragasztó, két komponensű, HENKEL "Loctite Ultra Repair"Kétkomponensű 10 perc alatt kőkeményre köt 2 x 5g..
Hranifix kontaktragasztó
4.390 Ft
500mlNe várjon órákig, használja a Hranifix kontaktragasztót!Nem igényel préselést, azonnal ragad! Ragasztás után nyomja össze erőteljesen a két ragasztóval ellátott anyagot, elég várni 5-10 percet,..
Pálmatex 50 ml tubusos Pattex ragasztó
740 Ft
Termékleírás: A Pattex Palmetex univerzális erősragaszto a kontaktragasztok leggyakrabban használt ragasztoja., rendkívül széles felhasználhatóság jellemzi. Gyorsan és nagyon erősen ragaszt...
Pattex cipő ragasztó 50ml GL H1436032
550 Ft
CIPŐ RAGASZTÓ -Bármilyen cipő javításához a Pattex cipőragasztó a legjobb választás.  Alkalmas bőrcipők, sportcipők és bőrtáskák javításához is. Száradás után  átlátszó és rugalmas. -Alkal..
Pattex Express Fix (PL 600) 375g
1.620 Ft
Oldószer tartalmú építési-szerelési ragasztoOldószeres ragaszto, mely azonnal rögzít (Instant Tack), nem kell várni az oldószer elpárolgására. Kül- és beltérben egyaránt használható, tömör felülete..
PATTEX Fix Extreme Power 385 gr
1.560 Ft
PATTEX Fix Extreme Power 385 gr leírás: Erős kezdeti tapadással bíródiszperziós ragaszto. Kül- és beltérbenhelyettesítheti a mechanikusrögzítést. Alkalmas pol..
Pattex Lemosó és hígitó
1.470 Ft
Kiváló minőségű hígítószer a besűrűsödött oldószeres ragasztókhoz (Pattex Palmatex, Pattex Palmafix stb.). Alkalmas a fémfelületek zsírtalanítására, valamint a felesleges, még meg nem kötött oldósze..
PATTEX ONE FOR ALL RAGASZTÓ 440G
1.650 Ft
Pattex one for all építési és szerelési ragasztó - Flextec technológiájú, sokoldalúan alkalmazható, flexibilis szerelési- építési 1-komponensű ragasztó paszta - Ragasztó és tömítőanyag egyben - Szint..
PATTEX PÁLMAFIX BURKOLATRAGASZTÓ 0,8 L
2.990 Ft
Nagyszilárdságú építőipari kontaktragaszto elsősorban burkolati profilok, padlószőnyeg és 1,5 mm-nél vastagabb PVC-burkolat gyors és erős ragasztására.Ajánlott felhasználás:Alkalmazási terület: - PV..
Pattex Palmafix építési ragasztó 300ml
991 Ft
Oldószeres, kontakt módon ragaszto, rendkívül nagy kezdeti tapadással bíró erősragaszto, amely tömör felületek egymáshoz ragasztására is alkalmas. Fagyban is alkalmazható (-7C felett), a polisztirol..
Pattex Palmatex 300ml
1.860 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagy szilárdságú, oldószeres kontaktragasztó. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívül széles felhaszn..
Pattex Palmatex kontaktragasztó 800ml
3.870 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragaszto. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívűl széles felhaszná..
Pattex Palmatex univerzális erősragasztó 120ml
995 Ft
Univerzális, toluolmentes, nagyszilárdságú, oldószeres kontaktragaszto. Vízálló, a ragasztás ellenáll a híg savaknak és lúgoknak. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad, rendkívűl széles felhaszná..
PATTEX REPAIR SPECIAL PORCELÁN 30G
1.500 Ft
ALKALMAZÁSI TERÜLET Ideális pl. porcelán, kerámia, kô, elefántcsont, égetett agyag, terrakotta javítására és ragasztására. Nem alkalmas PE, PP, teflon és habosított polisztirol felületekhez. ALKAL..
PATTEX REPAIR UNIVERSAL 11ML
890 Ft
Extra gyorsan – 3 perc alatt – kötő, kétkomponensű epoxi ragaszto a háztartásban előforduló legkülönbözőbb – ragasztással korrigálható – javítási munkák elvégzéséhez. Könnyen adagolható, rezgésálló,..
Pattex Repair Universal Epoxi ragasztó, 1519056
460 Ft
2x3mlKönnyen adagolható, rezgésálló, száradás után áttetsző, géppel megmunkálható. Ellenáll a nedvességnek, olajnak és a legtöbb oldószernek. Kül- és beltéren egyaránt használható, száradás után fe..
Pattex Super Fix  (PL50) 400gr
1.170 Ft
Diszperziós erősragasztó, a klaszszikus FOLYÉKONY SZÖG®! Helyettesítheti a mechanikus rögzítést. Alkalmas polisztirol, fa, fém, kerámia tárgyak stb. ragasztására. A ragasztandó felületek egyikének f..
Pattex TOTAL ragasztó 50g
940 Ft
Termékleírás: Hatékony minden körülmények között. Akár a házban, akár a ház körül, a Pattex TOTAL biztosítja a szükséges erőt a mind a kültéri, mind a beltéri munkáihoz. Nedves felületeken i..
Ponal Standard /normál/ 750 g
1.430 Ft
Csapozásokhoz, szélesítő és hosszabító toldásokhoz, táblásításhoz, kemény és puhafa esetében egyaránt. A ragaszto száradás után átlátszó. Vízállóság: D2 Kiadósság: 150g / m2..
Soudal kontaktragasztó 140 LQ (44/A) 750 ml
2.260 Ft
Kontakt ragaszto 44A gyorsan száradó, oldószeres, szintetikus ragaszto   Jellemzők:    Könnyű kezelhetőség (ecsettel, kenővassal)    Magas ragasztoerő &..
Soudal T-REX  Szerelő ragasztó gyorskötésű
1.340 Ft
T-REX GYORS ERŐ egy használatra kész, oldószeres, szálerősített, nagy erejű szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Porózus és nem porózus felületekre alkalmas. bel és k..
Soudal T-REX ált. szerelőragasztó transzparens 310gr
1.090 Ft
T-REX TRANSZPARENS egy használatra kész, egykomponensű, szálerősített, transzparens, nagy erejű szerelőragasztó, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztóerővel. Kifejezetten porózus felületekre a..
Soudal T-REX Szerelő ragasztó erős azonnali tapadóerő
1.340 Ft
T-REX nagy azonnali tapadás egy használatra kész, egykomponensű, szálerősitett, nagy erejű szerelőragaszto, extrém nagy kezdeti és magas végső ragasztoerővel. Kifejezetten porózus felületekre alkalm..
Soudal Univerzális szerelőragasztó 49A
990 Ft
Univerzális, gyorskötésű, szintetikus oldószeres ragasztó: nem marja a Polysztirolt és egyéb érzékeny anyagot, helyettesítis a szeget és csavart. Jellemzők: Nem reaktív oldószereket tartalma..
Szilikon eltávolító
2.100 Ft
Fellágyítja és eltávolíthatóvá teszi a megkötött  szilikon és MS/SMX polimer, acril és butil maradványokat üvegen, kerámián, laminátumokon, aluminiumon és festett fémeken. Jellemzők: ..
Textilragasztó, 20 g, HENKEL "Repair Speciel Textil"
850 Ft
Leírás:speciális ragasztó textilek javításához, ragasztásához oldószermentes mosás-, tisztítás- és vasalásálló..
Tömlőfolt Nr.0.
100 Ft
Kerékpár-, motorkerékpár-, autó-, és más járműtömlő javitásához.A dupla fogazású TIP TOP tömlőfoltok kiemelkedően jó tapadást és 100%-os vulkanizációt biztosítanak. Többrétegű, lépcsőzetes felépítésű,..
Tételek 1 től 38 / 38 (1 összes)