Pillanatragasztók


Listázás:
Sorrend:
Gorilla Brush&Nozzle szupererős pillanatragasztó 12g
1.740 Ft
A Gorilla Glue már jól ismert ipari minőségű ragasztóiról, és azoknak sokoldalúságáról. Gorilla Super Glue ecsettel és fúvókával szerelve a praktikus, pontos használhatóság végett. Főbb jellemző..
Gorilla Super Glue 15g
1.810 Ft
15gTalán már meg szerette volna venni, vagy talán csak titkon vágyott rá, nos most itt van! Bemutatjuk az új Gorilla Super Glue pillanatragasztót, Ez az első pillanatragasztó, amely erősen tart akko..
Gorilla Super Glue Gel pillanatragasztó zselés 15g
1.740 Ft
Talán már meg szerette volna venni, vagy talán csak titkon vágyott rá, nos most itt van! Bemutatjuk az új Gorilla Super Glue Gel pillanatragasztót, Ez az első pillanatragasztó, amely erősen tart akk..
Gorilla Super Glue Pillanatragasztó 2x3g
1.220 Ft
Gorilla Super Glue Pillanatragasztó 2x3g Talán már meg szerette volna venni, vagy talán csak titkon vágyott rá, nos most itt van! Bemutatjuk az új Gorilla Super Glue pillanatragasztót, Ez az els..
Henkel "Loctite Super Attak Power Easy" pillanatragasztó gél 3 g
720 Ft
Tulajdonságok:Univerzális ragasztásraNem ragasztja össze azonnal az ujjaitLegalább kétszer hosszabb kezdeti száradási idő, mint a folyékony Loctit Super Attack pillanatragasztó esetébenKicsit több idő..
Henkel "Loctite Super Attak Precision" pillanatragasztó 5 g
1.010 Ft
Tulajdonságok:Univerzális ragasztásraA kupakban lévő tű beszáradásmentes használatot biztosítExtra hosszú csőr a nehezen hozzáférhető helyekhezEgyedülálló flakon a biztonságos használathoz és tár..
Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztó 2 g gél
400 Ft
Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztó 2 g gélTulajdonságok:  univerzális és szupererős azonnal ragaszt új, gumitartalmú összetétel rugalmas és vízálló a gél nem folyik és nem csepeg kiválóan..
Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztó 3g
390 Ft
Henkel Loctite Super Bond pillanatragasztó 3gTulajdonságok:  univerzális és szupererős azonnal ragaszt új, gumitartalmú összetétel rugalmas és vízálló a gél nem folyik és nem csepeg kiválóan hasz..
Loctite Super Attak Plastik pillanatragasztó - műanyag ragasztó
1.320 Ft
- Alkalmas a legtöbb háztartásban előforduló műanyag egymáshoz, illetve más felülethez történő ragasztására. Ideális PVC, plexiüveg, nejlon, polisztirol, polikarbonát, ABS, polietilén, stb., fém, ..
PILLANATRAGASZTÓ LOCTITE SUPER ATTAK 5G ECSETES
1.060 Ft
Leírás: Loctite Super Attak Ecsetes 5g pillanatragaszto: Az ecset segítségével könnyű szabályozni a ragaszto mennyiségét, így csak annyi kerül a ragasztandó fel..
Pillanatragasztó, 3 g, HENKEL "Super Attak Power
700 Ft
Pillanatragasztó, 3 g, HENKEL "Super Attak Power Gel"univerzális ragasztásra a kupakban elhelyezett tűnek köszönhetően nem dugul el nem folyik és nem csepeg..
Super Attak PowerFlex Gél 3gr
680 Ft
Ajálott felhasználás: Alkalmas gumi, bőr, fa, fém, porcelán, papír és műanyag ragasztására. Tulajdonságok: gumi adalékanyagot tartalmazó gél formula a rendkívül erős, rugalmas köt..
Technicoll Second Glue pillanatragasztó
490 Ft
Cián-akrilát pillanatragasztóSecond Glue Etil-ciánakrilát bázisú ragasztó bármiféle anyag tartós rögzítésére. Nagyon gazdaságos és sokrétűen hasznosítható általános ragasztó.Stock No. C-204 Kis ki..
Yamafix Super Glue pillanatragasztó
190 Ft
Yam..
Tételek 1 től 15 / 15 (1 összes)