Kötelek,gurtnik


Listázás:
Sorrend:
Cordel kötelek
KÉREM NYISSA MEG A VÁLASZTÉKHOZ !Kis fajsúlyú, ezért a víz felszínén lebeg. Savaknak, tengeri organizmusokkal és a rozsdásodással szembeni ellenállása miatt különösen tartós, visszadolgozható. Által..
Fonatolt kötelek
KÉREM NYISSA MEG A VÁLASZTÉKHOZ !Kis fajsúlyú, ezért a víz felszínén lebeg. Savakkal, tengeri organizmusokkal és rozsdásodással szembeni ellenállása miatt különösen tartós, általános használatra. Sz..
Gumikötél
180 Ft
Átmérő 8mm.Az ár 1méterre vonatkozik!..
Gumipókok
KÉREM NYISSA MEG A VÁLASZTÉKHOZ !Különböző hosszúságban.Nem nagy igénybevételnek kitett területekre ajánljuk.Átmérő 10mm.Az 1 darabra vonatkozik!..
PPTEX KÖTÉL SODROTT (PP)
KÉREM NYISSA MEG A VÁLASZTÉKHOZ !Kis fajsúlyú, a természetes anyagokhoz-például kender hasonló színben készül. Közkedvelt felhasználási területe: Kordon, Dekoráció,Hinta,Mászó,Csomagrögzítő,Kötélhúz..
Redőny gurtni mini
50 Ft
Mini redőny gurtni (redőny heveder), fehér-szürke 1,4 cm széles. Szükséges mennyiség: Ablak magasság x 2,5.Az ár 1méterre vonatkozik!..
Redőny gurtni széles
130 Ft
Kézi működtetésű redőnyökhöz szolgáló hevederek. A gurtni 24 mm szélességű.Az ár 1 méterre vonatkozik!..
Reluxa zsinór
14 Ft
Átmérő 1,7mmAz ár 1 méterre vonatkozik!..
Tű fonatolt kötelek
KÉREM NYISSA MEG A VÁLASZTÉKHOZ !Erős, tartós ahol szükséges a magas kopószilárdság, az alacsony nyúlás, savaknak lúgnak kiválóan ellenáll. Az ár 1méterre vonatkozik!..
Tételek 1 től 9 / 9 (1 összes)