Bostitch

Minden géphez Bostitch szegek, kapcsok kaphatóak.

Listázás:
Sorrend:
18GA Stiftszegezőgép
44.000 Ft
Termékleírás Egyszerűen állítható a szekvenciális illetve a kontakt üzemmód. Övre akasztható asztalosipari gép.  TermékjellemzőkMagnézium ház Beütési mélységállítás olajmentes működ..
Bostitch kombiszegezőgép
39.000 Ft
Termékleírás Egyedülállóan sokoldalú felhasználást tesz lehetővé a kombinált kapocs- és szegbelövő. Az állítható beütési mélységállítóval pontosan és precízen képes dolgozni. Szerszám nélkü..
Dobtáras szegezőgép
129.000 Ft
Termékleírás Prémium minőségű ipari szegbelövő. Egyedülálló tartósság. A megnövelt tárnak köszönhetően gyors és egyszerű a szegek újratöltése. Szerszám nélkül állítható a kipufogó levegő ir..
Kapocsbelövő
44.000 Ft
Termékleírás Extra könnyű magnézium öntvény ház. Az olajmentes működés kevesebb karbantartást igényel. Ultra csendes, hátsó levegő kipufogás. Kapcsolóval választhat a szekvenciális és konta..
Kárpitos kapocsbelövő
46.000 Ft
Termékleírás Beütési erősség állítás. Könnyű és tartós alumínium ház.  TermékjellemzőkGumírozott fogantyú Hátsó kipufogás Biztonsági elsütőbillentyű  Technikai adatok ..
Síktáras szegezőgép
121.900 Ft
Termékleírás Sokoldalú felhasználás. Az állítható beütési mélységállítóval pontosan és precízen képes dolgozni. Szerszám nélkül állítható a kipufogó levegő iránya. Forgatható függesztővel v..
Tűszegező
51.000 Ft
 Könnyű és errgonómikus kialakítású tűszegező a bútoripar és a belsőépítészek számára. Automatikusan beáll a különböző hosszúságú szegekhez.  TermékjellemzőkSzekvenciális működé..
Zsindelyszegező
85.000 Ft
 Termékleírás Ergonómikus kialakítás. Szabadalmazott, egyszerű és gyors a szegek újratöltése. Beépített állítható távolságtartó a zsindelylemezek gyors és pontos fellövéséhez. A kemény..
Tételek 1 től 8 / 8 (1 összes)