Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! 

Weboldalunkon mintegy 90 márka több, mint 20 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzleteinkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését. A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzleteinkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető. Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

SXRL rögzítődübelek

Sokoldalú dübel, több rögzítési mélységgel
  
 
Működése
  • Üreges tégla falazatnál a két terpesztőzóna biztosítja a kíméletes erőátvitelt az építőanyagra. A tégla bordák így nem sérülnek meg a második terpesztőzóna által és a tarttóerő biztosan továbbítódik.
  • Pórusbetonnál és tömör építőanyagoknál a két terpesztőzóna kombinációja egy egységes hosszú terpesztőrészt alkot, így biztosítja a dübel az egyenletes tehereloszlást.
Előnyök
  • Az SXRL dübel a hosszú terpesztőzónájának köszönhetően tökéletes problémamegoldó modern és erősen szigetelt üreges építőanyagok, illetve pórusbeton esetén.
  • Vakolt falnál a hoszabb bordák megakadályozzák a dübel szerelés alatti elfordulását
  • Két terpesztőzóna: 70 mm-es rögzítési mélység tömör és üreges építőanyagokba és 90 mm-es rögzítési mélysége mellett a legnagyobb terhelési értékeket biztosítja pórusbetonba.
  • Üreges és tömör építőanyagoknál a két terpesztőzóna optimális tartást biztosít.
  • Az SXRL 14 engedélyezett nyomóterhelés alatt is, így például alkalmazható homlokzati szerkezetekhez.
  • A 290 mm hosszban is elérhető SXRL biztosítja az alkalmazhatóságot minden építőanyagban.
Alkalmazások: Homlokzat, mennyezet és tető tartószerkezet fából és fémből, ablakok, kapuk és ajtók, szekrények, konyhaszekrények, négyszög gerendák, TV konzolok, kábelcsatorna.
 
Építőanyagok
Engedélyezett: Üreges tégla, pórusbeton, üreges könnyűbeton tégla, üreges mészhomoktégla, hőszigetelő téglák, tömör könnyű- és normál betontégla, tömör tégla, tömör mészhomoktégla, beton ≧ C12/15.
Továbbá alkalmazható: Tömör szerkezetű terméskő, tömör gipszpanel.
 
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Dewalt termékek
HiKoki termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 357,38 Ft
Makita termékek
Termékajánló
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem